VT WONEN&DESIGN BEURS

Supertrots dat mij gevraagd is om het nieuwe servies Bronzzz in het inspiratiehuis van de Wonen Landelijke Stijl te mogen laten zien. Angelina van Style Rustique heeft de 4 meter lange tafels gestyled met het servies en ook de keramieken buisvazen.

TE GAST BIJ DE ESPETERHOEVE IN BARNEVELD 4 en 5 Oktober.

Vrijdag 4 en Zaterdag 5 Oktober ben ik te gast bij de Espeterhoeve in Barneveld. Ik ben daar om mijn werk te demonstreren dus ben je benieuwd om mij live aan het werk te zien, kom dan langs. Vanaf dat moment is ook de aftrap dat mijn producten verkocht gaan worden bij De Espeterhoeve. Mijn vazen zullen mooi pronken met het bijzondere aanbod aan bloemen wat zij daar hebben in hun bloemenatelier! Je kunt ook genoeg zien op het gebied van interieur, wonen en mode. Bij de schenkerij kun je nog gebruik maken van een kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak, lunch of high tea. Kortom een mooi dagje uit!

21, 22 & 23 juni 2019

21, 22 en 23 Juni EXPOSITIE  Meester & Gezel

José van Alfen – Atelier Natural Art   &   Petra Genemans – Keramiekstudio Genemans exposeren  21, 22 en 23 Juni in het voormalig Streekarchief Buren bij Anjo de Jong, Beelden in Brons;  Achterbonenburg 6.

Abstracte keramiek, Wall Art en toepasbare keramiek met een explosie van bloemen voor in het hedendaagse interieur.

Een lust voor het oog met een bijzonder kleurenpalet!

Deze Meester en Gezel heten u van harte welkom op deze dagen van 12:00 tot 17:00 uur.